Candidatura d'Unitat Popular

Sant Pere de Riudebitlles

Riudebitlles es suma a la campanya "Escombrem-los"

Els col·lectius de l’esquerra independentista del Penedès “escombren” la corrupció, la monarquia i el capitalisme.

Al llarg d’aquesta setmana, els diferents pobles del Penedès, Anoia i Garraf (inclòs Riudebitlles) han activat la campanya “Autodeterminació, desobediència, Països Catalans: escombrem-los”. L’acció inicial ha sigut l’encartellada col·lectiva del cartell “escombre-los“, que, de manera simbòlica, escombra personatges com el rei Felip VI, Mariano Rajoy, els expresidents Jordi Pujol i Artur mas, o el cardenal AntonioMaría Rouco Varela, expresident de la Conferència Episcopal Espanyola, dels Països Catalans.

Aquesta campanya de cara al proper 1-O és un punt de partida en la lluita per una república catalana socialista, feminista i neta de corrupció, tal com il·lustra el cartell, amb la voluntat de denunciar les estructures de poder i les relacions socials, econòmiques i polítiques que simbolitzen el règim amb el qual volen trencar.

Finalment recorden que ens trobem en un moment excepcional, a les portes de decidir democràticament el nostre futur com a poble, per això fan una crida a la mobilització ciutadana, que serà imprescindible per poder dur a terme el referèndum el proper 1-O.

 

 

Més informació:

Manifest de l'Esquerra Independentista en motiu de la diada de l'11 de setembre de 2017.

escombremlos