Candidatura d'Unitat Popular

Sant Pere de Riudebitlles

Comunicat sobre el requeriment de l'Audiència Nacional

Front comú de l'ajuntament en defensa a la declaració de ruptura aprovada pel Parlament de Catalunya

Des de l'ajuntament de St. Pere de Riudebitlles, i en resposta al requeriment rebut de part dels Mossos d'Esquadra a petició del jutjat d'Instrucció número dos de l'Audiència Nacional, volem comunicar que tota la informació sol·licitada és pública i es pot consultar lliurement al web de l'ajuntament. Entenem que el requeriment expressa la voluntat de judicialitzar i atemorir qui recolzem amb la nostra tasca pública, el procés d'independència irreversible que hem iniciat fruit dels resultats de les eleccions del 27S al Parlament de Catalunya. També volem afegir que no hi va haver cap informe emès per la Secretària/Interventora d'aquest Ajuntament referent a aquest tema.

El Ple de l'ajuntament de St. Pere de Riudebitlles, i per unanimitat de tots els i les regidores del consistori, simplement mitjançant l'acord d'un Ple, vam recolzar la resolució I/X aprovada pel Parlament, perquè pensem que els ajuntaments tenim molt a dir en aquest procés iniciat, degut principalment perquè som la institució més propera amb la ciutadania.

El nostre deure com a càrrecs electes no és altre que estar al servei de les persones i institucions a qui representem, i és per això que volem posar de manifest la nostra voluntat de ser un valor actiu en el procés d'emancipació que el nostre país viu actualment, perquè així ens ho reclama i exigeix la ciutadania amb el seu vot expressat a través d'unes eleccions legítimes i democràtiques.

Volem deixar ben clar que la decisió de recolzar aquesta resolució del Parlament, com també les possibles responsabilitats jurídiques que se'n derivin, és una decisió col·lectiva de tot l'ajuntament de St. Pere de Riudebitlles en el seu conjunt.

Perquè quedi constància, tots els i les regidores del govern signem aquest comunicat.

  Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC-AM)
- Sra. Rosa Maria Esteve Nadal
- Sr. Jordi Romeu Carol
- Sr. Josep Torrents Alegre
- Sra. Rosa Maria Grau Vilaseca
  Més Poble - Candidatura d´Unitat Popular (MP-CUP-PA)
- Sr. Isaac Ruana Surià
- Sra. Gemma Pujadas Planas

  Convergència i Unió (CiU)
- Sr. Sixto Moreno Pascual
- Sra. Antònia Amat Sabaté
- Sr. Joan Pascual Sabaté 
- Sra. Ester Vallverdú Fernández
- Sra. Rosa Maria Juvé Solé